Loading...
Een walkthrough van Killapods en hun succes 
06 February, 2022

Een walkthrough van Killapods en hun succes 

Een moderne manier om nicotine te verkrijgen. Killa nicotinezakjes is een 100% nicotinevrije snus die een uitstekende aanvulling is op sigaretten en een goed alternatief voor u die probeert te stoppen met roken. Killapods zijn erg populair in Europa en het is de hoge nicotinesterkte in combinatie met spannende smaakcombinaties die Killapods uniek maakt. De peulen hebben een nicotinesterkte van 16 mg/g, wat geldt voor alle producten in het assortiment. Het is ongeveer twee keer zo sterk als de traditionele Zweedse snus. 

 

Waarom Killa nicotinezakjes? 

  1. Hoog nicotinegehalte! Killapods geeft je een goede dosis nicotine, iets wat veel ervaren snus-gebruikers waarderen. De sterkte is twee keer zo hoog als een traditioneel tabakszakje.

 

  1. Killapods smaken! De smaakmakers zijn een van de absoluut grootste voordelen. Er is een breed assortiment met alles van Blueberry tot tabakssmaken. De smaken zijn echt vers en krijgen de hoogste beoordeling van veel van onze

 

  1. Diepte! Veel andere concurrenten bieden een of meer producten aan op hetzelfde niveau van sterkte. Nicotinezakjes van Killa hebben allemaal dezelfde sterkte, maar zijn er in veel Het biedt een diepte die weinig anderen kunnen vertonen als het gaat om de categorie sterke nicopoden.

Naast dat alle smaken hetzelfde nicotinegehalte hebben, hebben ze ook allemaal hetzelfde slanke formaat voor de zakjes. Dit maakt het comfortniveau hoog bij het gebruik van Killapods. De nicopode zit lekker onder de lip en zowel smaak als nicotine worden opgenomen zodra je een zakje onder de lip legt. Een doos bevat 20 zakjes, en over de dozen gesproken, ze zijn een klasse apart. Echt een mooi ontwerp dat interesse zal wekken van mensen in de buurt. 

 

Killapods smaken 

Hier is een compilatie van alle coole nicotine pouch smaken. Kijk eens met welk doel je moet beginnen. 

Killa 13 - Misschien wel de modernste die je kunt vinden als het gaat om nicopoden. Hier krijg je smaken van energiedrank. De smaken doen erg denken aan "Red Bull" energiedrank en dit in combinatie met een flinke dosis nicotine maakt Killa 13 tot een favoriet. Stel je een echte Redbull Vodka voor samen met een nicopod met dezelfde smaak. Wanneer de nicotine toeslaat, ben je de stralende ster van de dansvloer. 

Killa Cold Mint - De bestseller vinden we net als de meeste andere merken in een nicopod met een smaak van verse munt en menthol. De muntsmaken van Killa Cold Mint zijn verkoelend en intens. De verkoelende smaak samen met een hoog nicotinegehalte van 16 mg/g brengt Cold Mint naar de toplijst van Snusdaddy's bestverkopende nicopoden. 

Killa Spearmint - Nog een van onze bestseller Killapods. Ook hier krijg je een verfrissende smaak van zoete munt en ijzige menthol. Voor degenen onder u die houden van klassieke muntsmaken van de hoogste kwaliteit, is deze nicopod een gegeven keuze. Een mildere muntervaring in vergelijking met Killa Cold Mint. 

Killa Apple - Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een fruitige nicopode met een smaak van zoete appel. Dit is een smaak die je nergens anders zult vinden. De smaken zijn zoet maar geven tegelijkertijd een fris gevoel. Samen met een hoog nicotinegehalte is Killa Apple een must have als het gaat om nicotinezakjes. 

Killa Watermelon - Er zijn een overvloed aan meloen nicotinezakjes, maar er zijn er maar weinig die deze Killapod kunnen evenaren. Een smaakervaring die moeilijk te vergelijken is met iets anders. Wanneer je een zakje onder de lip legt, nemen de gedachten je mee naar een heerlijke zomerdag, de smaken van watermeloen samen met hints van munt creëren een fantastische smaakervaring. Misschien wel de beste van alle fruitzakjes als je het mij vraagt. 

Killa Blueberry - Nog een unieke snus smaak. Deze spannende smaakmaker met bosbessen en noten van munt past heel goed onder de lip. De smaken zijn mild en samen met een hoog nicotinegehalte doet het het goed wanneer je 's avonds tot rust wilt komen. Waarom niet een kopje thee drinken met deze Killa pod als je de dag afrondt op de bank. 

Killa Pineapple - Als je van fruitige nicopoden houdt, is dit misschien wel de fruitigste van allemaal. De smaken zijn tropisch en het is tegelijkertijd zoet en zuur. Een smaakmaker die misschien wat twijfels oproept, maar wanneer je deze Pineapple Killapod probeert, zul je aangenaam verrast zijn. Waarom vervang je het dessert niet door een Killa Pineapple? 

Killa X-Cold Mint - Dit is ook een nicopod die zich onderscheidt van de massa. Nicotinezakjes zijn 100% tabaksvrije producten, maar Killa X-Cold Mint heeft nog steeds een duidelijke smaak van tabak gekruid met hints van munt. Wij vinden het fantastisch, een tabaksvrij product dat je het gevoel geeft van een tabakszakje gemaakt van Zweedse snus. 

Killa Cola - Een koude cola op een warme zomerdag. Het is vreemd genoeg het gevoel dat je krijgt als je een Killa Cola onder je lip stopt. De smaken zijn krachtig en je zult waarschijnlijk merken dat je probeert te voelen hoeveel koolstofdioxide er in zit. Killapods zijn innovatief en modern, wat ook tot uiting komt in deze nicopod. 

 

Geschiedenis van Killa nicotinezakjes 

Killapods staan bekend om hun kleurrijke dozen met coole motieven, speelse kruiden en extreem hoge nicotinesterkte. Maar wist je dat de achtergrond van de opkomst van nicotinezakjes te wijten was aan de wens om een alternatief voor roken te ontwikkelen? Roken schaadt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook je omgeving en het milieu. Dit was iets waar NGP Tobacco zich van vastgreep en besloot er iets aan te doen. 

Ze wilden gewoon een gezonder alternatief voor sigaretten vinden. Op die manier begon Killapods zijn succesvolle reis en produceert het ook de bestseller Pablo nicotinezakjes. Tegenwoordig heeft NGP Tobacco zich niet alleen gericht op het verminderen van het gebruik van sigaretten, maar ook op het aanbieden van een product dat nicotine bevat, maar volledig vrij is van tabak. Nicotinezakjes zijn het perfecte product omdat u nicotine kunt krijgen zonder uw lichaam bloot te stellen aan tabak, teer of koolmonoxide. 

Killapods is het rookvrije alternatief voor jou die een eerste stap wil zetten naar een gezondere levensstijl. 

 

De speciale formule van Killapods 

Ben je een beginner als het gaat om tabaksvrije snus of een voorstander van klassieke Zweedse snus, denk ik dat het verbreden van je horizon met een smaakreis door de Killapods-smaken geen kwaad kan. Maar wat maakt Killa nicotinezakjes dan zo bijzonder? En wat is het geheim achter hun enorme succes in de anders zo conservatieve snusmarkt. Hier zijn enkele feiten die u enkele van de antwoorden kunnen geven. 

  • Creativiteit en aanraking als het gaat om kruiden. NGP Tobacco, dat achter dit succesverhaalzit, heeft het aangedurfd om outof the box te denken als het gaat om het opsmaakbrengen van zijn De smaken hebbeneenonvoorstelbareaanwezigheid en in combinatiemet de natuurlijkesmaakmakerzijnzemoeilijk te weerstaan. Scherp, glad, intensof mild, ongeacht de smaakmaker, zehebbeneenperfecte balans gevonden, volledigzonder het gevoel van kunstmatigesmaak. Het geheimhierachter is dat NGP Tobacco alleen het bestegebruikt als het gaat om ingrediënten en kwaliteit is wat de hele productieketendoordringt.
  • Pure Nicotine! Zorgvuldiggeselecteerdetabaksbladeren van de bestesoortwordengebruiktbij het extraheren van de nicotine, dievervolgensKillapodsmet leven zalvullen. Het wordtgedestilleerd en verneveld om de nicotinesnel en efficiënt te kunnenafgevenwanneer je eenKillapodonder de lip legt. Dit leidttoteengelijkmatigetoevoer van nicotinegedurende de hele gebruiksperiode, dietoteenuur kan zijn. De nicotinebuzz is echter het grootsttijdens de eerste 10-15 minuten van gebruik.
  • Gemak! Voordegenenonder u dienieuwzijn in de wereld van nicotinezakjes, begrijpt u misschiennietwatcomfortermee te maken heeft. Maar het gevoel en het algehelecomfortwanneer u het zakjeonder de lip plaatst, is eenongelooflijkbelangrijk element voor de algeheleervaring. Dit is ietswaar NGP Tobacco zich van heeftvastgegrepen en zegebruikeneen extra zachteportiestofdieeenzijdezachteervaringgeeft. Dit betekent dat je schurenvermijdt en in plaatsdaarvan 100% van de ervaringverlaatvoorplezier. Het vochtgehalte in Killapods is zorgvuldiguitgebalanceerdtot 60% om maximale smaak te geven, langmee te gaan en niet te droog te zijnzodatzeonder de lip blijvenplakken.

 

Voordelen van het online bestellen van Killapods 

Je kunt ze vinden in winkels over de hele wereld, Killa nicotinezakjes heeft zich echt gevestigd als een speler om rekening mee te houden. Het alternatief voor winkelen in een fysieke winkel is om Killa-pods online te kopen en ze aan uw deur te laten bezorgen. Met Express Shipping via UPS heeft u meestal levering binnen 1-2 werkdagen. Dan vraag je je misschien af waarom je nicotinezakjes online zou moeten bestellen als je ze bij de plaatselijke tabakswinkel kunt kopen. Daar zijn drie eenvoudige redenen voor. 

  1. Beste prijzen wanneer u nicotinezakjes online koopt

Stel je de lokale tabakshandel voor en vermenigvuldig de omvang ervan met 1000. Dan begrijp je misschien de grootte van de hoeveelheden van Snusdaddy als het gaat om het kopen en verkopen van nicopoden. Grote inkoopvolumes bieden de mogelijkheid voor lage prijzen. Als u de beste prijs op de markt wilt, moet u Lillapods online bij ons kopen bij Snusdaddy. Bij ons krijg je ook volumekorting als je 30 of 50 blikjes bestelt. 

  1. Bestel mixpack nicopoden

Als u uw blik buiten Killa nicotinezakjes wilt uitbreiden, vindt u een enorm aanbod in onze webshop. Wij leveren meer dan 300 variëteiten van zowel nicopoden, Zweedse snus als losse snus. We hebben alles van klassieke General snus-smaken tot bestsellers zoals Lyft Freeze en Lyft Ice Cool. Als ik snus voor het eerst online zou kopen, zou ik zeker een mixpack samenstellen om de fantastische wereld van Zweedse snus- en nicotinezakjes te verkennen. 

  1. Super verse nicotine zakjes

Zoals ik hierboven al zei, verwerken we grote volumes, wat betekent dat we de prijzen laag kunnen houden. Maar grote volumes zorgen er ook voor dat we onze voorraad vaak kunnen verkopen, waardoor we altijd verse goederen in de schappen hebben liggen. Een vers nicotinezakje geeft een comfortabeler gevoel onder de lip, het smaakt beter en geeft nicotine in een soepeler tempo af. We slaan onze producten ook op volgens instructies, wat betekent dat we de omstandigheden optimaliseren om zowel smaak, mate van vocht als sterkte te behouden. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen en hopelijk iets nieuws hebt geleerd over Killa nicotinezakjes. Voor het geval dat, zullen we een kleine samenvatting doen. Eén blikje Killapods bevat 20 zakjes met een nicotinegehalte van 16 mg/g. De inhoud is 100% tabaksvrij en je vindt er 9 spannende smaken Killa. Het is helemaal aan jou hoe lang je van een zakje geniet, maar we raden 15-30 minuten aan voor een maximaal effect van de nicotine en een geoptimaliseerde smaakervaring. Killapods werden in eerste instantie ontwikkeld als een rookvrij alternatief voor sigaretten. Dit is om zowel de roker als zijn omgeving te redden van alle negatieve effecten die sigaretten hebben. 

 

In onze online snus shop vind je veel nicotinezakjes. Naast Killapods hebben we ook Pablo nicotinezakjes, Lyft Freeze en Lyft Ice Cool en nog veel meer. Wij leveren nicotinezakjes door heel Nederland met dagelijkse zendingen naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Bestel nicotinezakjes naar Nederland bij Snusdaddy's snus shop. Zweedse snus- en nicotinezakjes tegen de laagste prijzen op de markt.  

 

Tot de volgende keer, 

Snusdaddy