Loading...
Billigst snus på nett 2022
03 February, 2022

Billigst snus på nett 2022

Svensk snus er veldig populært i Norge. Her er en guide til hvordan du kjøper billige snus på nettet. På Snusdaddy.com finner du alle de store svenske snusmerkene til 20-40 kroner per boks.   

 

  • I det norske regelverket står det at du kan importere 500 g snus om gangen, noe som tilsvarer 20 bokser snus per forsendelse. Derforsender vi aldri mer enn 20 bokser per pakke for å overholde det norske regelverket ved import av snus.
  • En boks snus kan kostemellom 20-40 kroner når du kjøper snus i vår nettbutikk.
  • Det vil være en skatt i forbindelse med fortolling, som er om lag 15 kroner per snusboks. Dettebetyr at totalprisenlander på 35-55nok per snusboks. 
  • Vi har de lavestefraktprisene på markedetogsenderalleforsendelser med UPS. Du kan forventeleveringtildøren din innen 2-3 dager.

 

Leter du etter hvor du kan kjøpe billige snus i Oslo? Hos oss finner du et stort utvalg av svenske snus til fantastiske priser. Vi selger store volumer, noe som betyr at vi kan kjøpe snus til lave priser. Som kunde vil du da bli kjent med dette da vi tilbyr uslåelige priser. Når du bestiller snusbøkene dine, vil du motta et sporingsnummer for forsendelsen din. Du kan følge bestillingen via UPS.com fra å forlate lageret vårt til den kommer til døren din. Kjøp snus på nettet og få tilgang til et stort utvalg til uslåelige priser. Kjøp snus på nettet og få tilgang til et stort utvalg til uslåelige priser. Sammenlign våre priser med maks snus og du vil bli hyggelig overrasket. Sammenlign våre priser med maks snus og du vil bli hyggelig overrasket. Vi har de billigste snusene på nettet hvis du teller våre lave fraktpriser. Vi har de billigste snusene på nettet hvis du teller våre lave fraktpriser. Snusdaddy er Snuskongen i Norge.   

 

Ved å kjøpe snus på nettet trenger du ikke å betale dyrt for snusene dine, og du trenger ikke å gå til svenskegrensen for å kjøpe billige snus. Klikk hjem 20 bokser fra sofaen din, og du har levering innen et par dager. Vi har alltid ferske produkter på snuslageret, og vi leverer snus til deg. Du finner merker som Epok freeze, Siberia snus og Nick &Johnny i snusbutikken vår. Sjekk ut våre lave snuspriser og finn alt fra sterke snus til smaksatte snus i form av både mynte snus og frukt smaker som Epok tropical breeze. 

 

Betaling skjer via Nets, som er en ledende aktør innen kortbetalinger. På denne måten kan du føle deg trygg med betalingen din.   

Bestselger når det gjelder snus til Norge: 

  1. Siberia snus

I Norge er sterke snus veldig populært. I hvert fall hvis du ser på hva vi selger for snus på nett til Norge. Siberia snus Norge har blitt en slange på Snusdaddys lager. Det ser ut til å bli brukt av mange mennesker i Oslo, da det er 50% av det vi selger når det gjelder snus i Olso. Siberia snus er den sterkeste snusen vi har i snusbutikken vår. Med et nikotininnhold på 43mg/gram snus er det ikke noe vi anbefaler for nybegynnere. Dette er en av de mest intense snusopplevelsene du kan forestille deg. Myntesmaken gir en isete følelse, og sammen med det høye nikotininnholdet blir opplevelsen ekstrem. Spar penger og bruk sibir-snusene dine online hos oss hos Snusdaddy. Akkurat nå kan du kjøpe en boks siberia snus fra rundt 35 norske kroner. 

 

  1. Skruf Ekstra Stark Portion

Skruf snus ble lansert i Norge tilbake i 2004 og var et av de første merkene som etablerte seg i Norge. I 2014 hadde Skruf snus 40 prosent av det norske snusmarkedet. Skruf snus har siden mistet en del markedsandeler etter at flere andre snusprodusenter satte mer fokus på snus i Norge. Men det er fortsatt snusen vi selger mest til Norge etter siberia snus. 

Kjøp snusbokser fra oss hos Snusdaddy, så finner du alle skruf snustyper du liker. 

 

  1. General White

En svensk snusklassiker som er veldig populær i Norge. Kvalitet snus som gir en premie i alt fra design etter smak. Smaken i hvitt hvitt er tradisjonelle med tobakk som den lyseste smaken. Hvis du er ute til en pris for Generelle snus, sier sier det seg selv på du bør legge inn snusbestillingen din online. General snuser fra Sverige til Oslo, Drammen eller Bergen ca 2-3 arbeidsdager. 

 

Vi ser også at snus blant kvinner er noe som er veldig populært i Norge. Norske jenter har fått øye på snus og så både hvite snus og mer klassiske snus. Varianter som LOOP og Lyft står høyt på listen når norske jenter kjøper snus. Snus for jenter! 

 

Hvis du vil ha tips om snusmerker eller smaker, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Hos oss kjøper du billige snus på nett og vi leverer til hele Norge på 2-3 dager. Bestille snus fra Sverige! Da får du det beste tilbudet og de billigste snusene på nettet. Siberia rød slim til Oslo? Snusdaddy leverer til døren din i løpet av få dager. Akkurat nå har vi tilbud på LOOP Jalapeno Lime og Siberia Snus. Vi har de billigste snusene, og akkurat nå finner du flere snustilbud som du vil like. 

Vill du ha tips på snusmärken eller smaker så är du alltid välkommen att höra av dig. Hos oss köper du billigt snus på nett och vi levererar till hela Norge på 2-3 dagar. Bestille snus fra Sverige! Då får du det bästa utbudet och det billigaste snuset på nätet. Siberia röd slim till Oslo? Snusdaddy levererar till dörren din inom några dagar. Just nu har vi tillbud på LOOP Jalapeno Lime. Vi har det billigst snus och just nu hittar du flera snustillbud som du kommer gilla. Snusdaddy har de billigste snusene på nettet i 2022, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål. Billigste Skruf snuser online! Billige snus på nettet! Snus Drammen! Snus Oslo! 

Ikke nøl, men begynn å kjøpe snus på nettet og spar penger fra den første bestillingen. 20 bokser sibiriske snus for under 900nok inkludert transport med UPS. 

 

Vi blir hørt av 

Snusdaddy