Loading...
Zoek je een andere manier om te stoppen met roken?
Erik
16 March, 2022

Zoek je een andere manier om te stoppen met roken?

Stoppen met roken met nicotinezakjes?  

Heeft u besloten om te stoppen met roken? Of lukt het u niet om te stoppen, telkens als u het probeert. Dit kan komen doordat u methoden hebt gekozen die ertoe hebben geleid dat u uw onthouding niet onder controle kon krijgen. Het succespercentage bij het stoppen met roken is zeer individueel. Sommige mensen gooien hun pakje sigaretten weg en kijken nooit meer naar een sigaret, terwijl anderen falen ondanks het jarenlang proberen van elke methode die de mens kent. Er zijn veel strategieën waarbij je van onmiddellijk stoppen naar langzame de-escalaties gaat die maanden duren.  

Ik heb geen mening over wat goed of fout is. Er is echter iets waarvan is aangetoond dat het een goed effect heeft als je je rook- en tabaksgebruik aanzienlijk wilt verminderen. Nicotinezakjes zijn met volle kracht doorgebroken en zijn zowel trendy als immens populair geworden. Dit is een geweldige kans voor degenen die hun longen willen behoeden voor nog meer schade en tegelijkertijd onthouding willen voorkomen door het gebrek aan nicotine in het lichaam. 

Wat zijn nicotinezakjes

Een lieve kind heeft vele namen, ze kunnen ook npods, nicopods of zelfs Zweedse snus worden genoemd. Het zijn kleine zakjes gevuld met een poeder dat nicotine bevat en in verschillende smaken verkrijgbaar is. De producten worden onder de bovenlip geplaatst en in verband daarmee neemt het lichaam de nicotine op die in het poeder zit. Het voordeel hiervan is dat niemand in uw omgeving iets merkt of wordt beïnvloed door uw nicotine-inname. De zakjes worden handig onder uw lip geplaatst en u kunt uw nicotinebehoefte bevredigen terwijl u geniet van smaken als mint, bosbessen, watermeloen, of wat u maar wilt. Uw omgeving zal tevreden zijn en uw longen zullen zich verheugen. 

Deze nicotinezakjes worden over de hele wereld steeds populairder, maar landen als de VS, Nederland, België en Duitsland zijn de grootste consumenten. Uw lichaam vermijdt zowel tabak als rook, want dit is een 100% tabaksvrij niet-rokers alternatief voor sigaretten.  

  

Stop met roken en volg de trend! 

Het nieuwste rookvrije alternatief voor sigaretten is nicopods. Als je je wilt inspannen voor je lichaam en je omgeving, dan is tabaksvrije snus de voor de hand liggende keuze. Er zijn verschillende nicotinezakjes om uit te kiezen en je kunt smaken en sterktes combineren tot wat je maar wilt. Bestel een mix pack online en vind jouw favoriet. 

We versturen nicotine zakjes naar de hele wereld. Pablo snus is een van onze absolute bestsellers en ook een goede optie voor diegenen die hun sigarettengebruik willen verminderen. VELO snus is een andere optie waar we veel van verkopen. Snusdaddy is je voor de hand liggende keuze voor snus nederland of nicotine zakjes spanje.

 

Buy Swedish snus and nicotine pouches, order snus online - Snusdaddy.eu